Een eerste woning kopen

Welke hypotheek past bij mijn situatie?

Bent u nieuw op de woningmarkt, dan wordt u gezien als starter. Uw Hypotheekadviseur begeleidt u van begin tot eind met de financiering van uw eerste woning. Het bedrag dat u maandelijks kunt betalen is belangrijker dan het bedrag dat u maximaal kunt lenen. Daarom helpen wij u om goed inzichtelijk te krijgen wat u per maand kunt missen. Want wij weten hoe belangrijk het is dat u ook met een hypotheek nog een goed leven kunt leiden.

Een woning die past bij uw maandlast

We bekijken samen met u welke woning past bij het bedrag dat u maandelijks aan hypotheeklasten kunt betalen, met als uitgangspunt dat u niet in de financiële problemen komt.

Wij geven onafhankelijk advies en dragen mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat uw financiële situatie aansluit op uw wensen.

Verschillende hypotheekverstrekkers

Ons doel is om u volledig te ontzorgen en een hypotheekverstrekker te zoeken die aansluit op uw financiële situatie. Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring en hebben rechtstreekse contacten bij verschillende hypotheekverstrekkers, waardoor wij voor u een passende hypotheek kunnen regelen.

Heeft u uw eerste woning aangekocht, dan controleren wij uw koopakte op juistheid en eventuele zaken die een groot risico kunnen inhouden.

Tevens brengen wij uw financiële risico’s in kaart en samen met u bespreken wij hoe we deze risico’s kunnen verzekeren. U kunt hierbij denken aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Menu