Een volgende woning kopen

Een volgende woning kopen

Bent u toe aan uw volgende stap op de woningmarkt? Uw Hypotheekadviseur inventariseert uw bestaande situatie en uw financieel verleden. Het bedrag dat u per maand kunt dragen en wilt besteden aan uw nieuwe woning vormt de basis voor onze berekening. Daarbij houden we rekening met zowel uw huidige maandlast, als met uw nieuwe maandlast. Ook in het geval uw huidige woning nog niet is verkocht.

Onafhankelijk advies

Uw Hypotheekadviseur is onafhankelijk in advies en bemiddeling. Wij dragen mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat uw financiële situatie aansluit op uw wensen. Ons netwerk bestaat uit een groot aantal hypotheekverstrekkers waar wij goede contacten mee hebben en rechtstreeks zaken mee doen. Onze kracht ligt niet alleen in jarenlange kennis en ervaring, maar ook in de creativiteit waarmee wij hypotheken voor elkaar krijgen.

Een woning die past bij uw maandlast

We bekijken samen met u welke woning past bij het bedrag dat u maandelijks aan hypotheeklasten kunt betalen, met als uitgangspunt dat u niet in de financiële problemen komt.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen en een hypotheekverstrekker te zoeken die aansluit op uw financiële situatie. Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring en hebben rechtstreekse contacten bij verschillende hypotheekverstrekkers, waardoor wij voor u een passende hypotheek kunnen regelen.

Wij brengen financiële risico’s in kaart

Heeft u uw volgende woning aangekocht, dan controleren wij uw koopakte op juistheid en eventuele zaken die een groot risico kunnen inhouden.

Daarnaast brengen wij uw financiële risico’s in kaart en samen met u bespreken wij hoe we deze risico’s kunnen verzekeren. U kunt hierbij denken aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Menu