Uw Hypotheekadviseur Norg scheiding en hypotheek

Wij gaan uit elkaar

Heeft u samen met uw partner een eigen woning hebt u besloten om uit elkaar te gaan, dan is het heel belangrijk om uw zaken goed te regelen. Een onderdeel hiervan is de hypotheek. Wanneer u uit elkaar gaat is het belangrijk om te weten wat uw wensen en doelstellingen zijn.

Uw Hypotheekadviseur Norg hyptheek en scheiding

Uw wensen en doelstellingen inventariseren

We gaan met u in gesprek om de financiële situatie voor en na het uit elkaar gaan goed te begeleiden. De mogelijkheden die zich voor kunnen doen gaan we met u door.

Onze ervaring is dat bij het uit elkaar gaan van mensen er veel stress aanwezig is. Wij proberen deze stress voor de woning en financiële situatie weg te nemen en kunnen vaak een oplossing bieden voor beide partners.

Blijven wonen in de eigen woning

Wanneer een van beide partijen in de bestaande woning wil blijven wonen, is het belangrijk dat deze persoon de maandlasten kan blijven betalen. Het kan zijn dat u bij de geldverstrekker waar uw hypotheek loopt een negatief advies hebt gekregen, waaruit blijkt dat u niet in de woning kan blijven wonen.

Uw Hypotheekadviseur biedt u de gelegenheid om kosteloos het advies van de geldverstrekker na te kijken en ziet wellicht toch mogelijkheden waardoor u wel in de woning kunt blijven wonen. Wij trekken de tijd voor u uit en gaan dieper in op de situatie. Er is vaak heel veel meer mogelijk dan men denkt en wij willen u graag van dienst zijn.
Wilt u toch liever een andere woning? Dan kunnen wij u natuurlijk begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe woning.

Uw Hypotheekadviseur Norg scheiden hypotheek
Scheiding Uw Hypotheekadviseur Norg

Netwerk van specialisten

Wij hebben een groot en betrouwbaar netwerk, bestaande uit mediators, advocaten en notarissen en kunnen u ondersteunen bij de benodigde documenten. Zo zorgen wij ervoor dat u weer zonnige financiën tegemoet kunt gaan.

Menu