Uw Hypotheekadviseur Norg woning voor verhuur
Uw Hypotheekadviseur Norg beleggingspand

Woning voor de verhuur

Uw Hypotheekadviseur begeleidt u bij de financiering van één of meer woningen die bestemd zijn voor de verhuur. Denk bijvoorbeeld aan een gezin waarvan twee kinderen in Amsterdam een woning huren. Wij kunnen voor u berekenen of het haalbaar is om een woning voor de verhuur aan de kinderen aan te schaffen, waarbij u de maandlast goed kunt dragen. Wij kunnen voorzien in een hypotheek waar zo weinig mogelijk eigen middelen in gaan en die zichzelf kan dragen of te dragen maandlasten creëert.

Uw Hypotheekadviseur Norg verhuur woning

Onderpanden voor de vrije verhuur

Wilt u in privé één of meer onderpanden aanschaffen die bestemd zijn voor de vrije verhuur? Uw Hypotheekadviseur kan voorzien in een hypotheek die belast is op deze onderpanden. Wij hebben een groot netwerk van geldverstrekkers waar we deze hypotheken kunnen onderbrengen.

Voldoende overwaarde en leencapaciteit

Wanneer u een grote overwaarde en voldoende leencapaciteit heeft, kunnen wij een bedrag generen waarmee u één of meerdere woningen kunt kopen voor verhuur in privé. Wij maken verschillende berekeningen om voor u inzichtelijk te maken dat u het hierdoor beter voor elkaar hebt en dat de opbrengsten hoger zijn dan de lasten.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos gesprek.

Woning voor de verhuur Uw Hypotheekadviseur Norg
Uw Hypotheekadviseur Norg beleggingspand voor verhuur

Wij brengen financiële risico’s in kaart

Heeft u uw volgende woning aangekocht, dan controleren wij uw koopakte op juistheid en eventuele zaken die een groot risico kunnen inhouden.

Daarnaast brengen wij uw financiële risico’s in kaart en samen met u bespreken wij hoe we deze risico’s kunnen verzekeren. U kunt hierbij denken aan arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden.

Menu